Termékek

Termékek mintákkal és információkkal a felhasznált anyagokról és a gyártási technológiákról

Technológiák

Gyártási technológiák termékmintákkal és információkkal a felhasznált anyagokról

Anyagok

Felhasznált anyagok termékmintákkal és információkkal a gyártási technológiákról

Gumikeverékek

Különböző gumi-elasztomer anyagokat használunk. Az általánosan használt alapanyagokon (EPDM, NBR, HNBR, SBR, CR (neoprén), IIR és VMQ-elegyek(szilikon) kívül sok tapasztalatunk van az ACM, AEM, CSM, ACM, FPM, FFPM és FVMQ-elegyek kezelésével kapcsolatban is.

A gumikeverékeket németországi és magyarországi gyártóüzemeink dolgozzák fel. Szervezetünk jelentős technológiai know-how birtokában van.

Keverék vevő igény szerint
A keverékeket az ügyfélspecifikációk alapján fejlesztjük ki, teszteljük, és adott esetben akkreditáljuk is. Receptúráink megfelelnek a speciális alkalmazási területekre érvényes szabványoknak.

Például: gépjárműipar, fűtési rendszerek (EN 549), füstgázelvezetők (EN 14241), ivóvízrendszerek (Kiwa, BS, WRAS, FDA), vagy élelmiszeripar (FDA, BfR, EN 1935). Ennek érdekében szorosan együttműködünk a tanúsított keverékgyártókkal és laboratóriumokkal.

Hollandiai gyártóüzemünkben a gumikeverékek mellett különböző hőre lágyuló műanyagokat (TPE) is alkalmazunk a fröccsöntésben.

A beszállított keverékek és nyersanyagok tanúsítottak és minden vonatkozó európai szabványnak megfelelnek (REACH, RoHS). Ezen felül a gépjárműipar számára készült anyagok és alkalmazott nyersanyagok IMDS tanúsítvánnyal is rendelkeznek.

Esettanulmányok

Ügyfeleink megrendelésére nemrégiben teljesített