Termékek

Termékek mintákkal és információkkal a felhasznált anyagokról és a gyártási technológiákról

Technológiák

Gyártási technológiák termékmintákkal és információkkal a felhasznált anyagokról

Anyagok

Felhasznált anyagok termékmintákkal és információkkal a gyártási technológiákról

Esettanulmányok

Ügyfeleink megrendelésére nemrégiben teljesített

Kétkomponensű folyékony szilikon fröccsöntés

Kétkomponensű folyékony szilikon (LSR) több helyre történő befröccsentéssel egyedülálló és új lehetőségeket kínál azoknak a termékeknek, melyek a kemény, hőre lágyuló és puha szilikon kombinációjából épülnek fel. Mindösszesen egy művelet, amíg a hőre lágyuló anyag, minden előkészítés nélkül, kémiai kötéssel kapcsolódik a szilikon részhez.

Új tervezési lehetőségek, effektívebb folyamatellenőrzés, egyszerűsített logisztika, csak néhány a sok előnyből, amit a kétkomponensű folyékony szilikon fröccsöntés ajánlani tud. Zorge kiterjedt tapasztalattal rendelkezik ebben a fröccsöntési technológiában és előállításban, ez a kétkomponensű kapcsolódó membrán, amit a gáz-levegő ellenőrző egységeknél használunk.

Ez a membrán rész, egy PBT hőre lágyuló hordozóból egy szilikon rétegből áll. A fröccsöntés egy elforduló egységgel van kivitelezve. Az első műanyag réteg fröccsöntésre kerül majd egymás után az LSR szilikon rétegek kerülnek ráfröccsöntésre.

Az LSR különleges tapadási tulajdonságainak köszönhetően a membrán kémiai kötéssel és nyerstapadással kötődik a PBT részhez, mindenféle elsődleges vagy előkezelés szükségessége nélkül. A gyártási folyamat teljesen automatizált, a termékek mindenféle elő- vagy utókezelése nélkül.

Amennyiben felvilágosítást szeretne kapni a kétkomponensű fröccsöntési lehetőségekről, szívesen ajánljuk az Önök termékeihez.