Termékek

Termékek mintákkal és információkkal a felhasznált anyagokról és a gyártási technológiákról

Technológiák

Gyártási technológiák termékmintákkal és információkkal a felhasznált anyagokról

Anyagok

Felhasznált anyagok termékmintákkal és információkkal a gyártási technológiákról

Esettanulmányok

Ügyfeleink megrendelésére nemrégiben teljesített

Mikro ragasztott alkatrészek mágneses szelepekre

ZORGE-HOFFMANN testre szabott megoldásokat kínál az alkatrészeknél alkalmazott folyadék ellenőrzés technológiában, melyek a flipper mágnes szelepek között helyezkednek el.
A mágnes szelepeket az analitikában és az orvosi diagnosztikában használják, a nyomdaiparban a tintához, a légközlekedési iparágban, üzemanyagcelláknál, mikrofolyadékoknál a vízkezelésben is.

A mágnes szelepek működési mechanizmusára jellemző, hogy elválik az eszköztől. Ezért ezeknek a szelepeknek a különböző típusai kerülnek használatra, azokban az alkalmazásokban, ahol szennyeződés nem fordulhat elő vagy nagy ellenállásra van szükség az agresszív közeggel szemben és ahol csak a közepe érintkezhet a belső anyagokkal.

Mágneses szelepek tartalmaznak tömítő hordozókat (Mikro ragasztott alkatrész rozsdamentes acélból, gumitömítéssel), egy membrán és egy csapágytömítést. Az összes termék kisméretű ragasztott gumiból készül.

Partnerünk a Hoffmann GmbH Németországban a mikro ragasztott termékekre specializálódott. A speciálisan kifejlesztett elasztomer vegyületek (EPDM, NBR, FPM, FFPM) alkalmazására az FDA- (Bfr-) and UL94 V0 a megengedett. Minden alkatrész +/- 0,025 és +/- 0,5 tűréshatár között készül el. A felületi érdesség Rmax4-et betartva, és tartalmazza a vágási tűrést 0,05 cm. Speciális modulair került kifejlesztésre és beépítésre a szerszámba, hogy lehetővé tegye a tömítő hordozók gyártását a különböző variációval rendelkező 2/2 és 3/2-es kimenetű szelepeknek.