Termékek

Termékek mintákkal és információkkal a felhasznált anyagokról és a gyártási technológiákról

Technológiák

Gyártási technológiák termékmintákkal és információkkal a felhasznált anyagokról

Anyagok

Felhasznált anyagok termékmintákkal és információkkal a gyártási technológiákról

Esettanulmányok

Ügyfeleink megrendelésére nemrégiben teljesített

Szilikon membrán a kulacsban

Híres termelő cégek részére készülnek a hőre lágyuló fogyasztási cikkek. ZORGE szilikon membránokat gyárt részükre, melyeket kulacsokba építenek be. Ezen termékek biztosítják a megfelelő zárást. A membrán megfelelő kapcsolódása igen fontos a szájjal érintkező rész nyitásához és zárásához.

Ezek a termékek számos fontos elvárásnak kell megfeleljenek. Elsősorban mechanikai és dinamikai igénybevételnek kell ellenállniuk ezeknek az anyagoknak. Valamint ellen kell álljon a mosásnak, különféle közegeknek és különösképpen meg kell feleljen a biztonsági és termék előírásoknak, igényeknek. A megfelelő tömítés eléréséhez kiemelkedően fontos a pontosság a méretekre vonatkozóan, a falvastagság és a körkörösség szimmetriájának megfelelősége.

Ezeknek a követelményeknek megfelelően, a termékek LIM technológiával készülnek, élelmiszerrel érintkezhető LSR szilikon anyagból. A fröccsöntés után a termékek utókezelésen esnek át, hogy teljesíthessék az összes nemzetközi szabványnak az élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelően (pl. EC 1935/2004). A gyártás teljesen automatizált, minden termék manuális elő- vagy utómunkálat nélkül készül el.