Termékek

Termékek mintákkal és információkkal a felhasznált anyagokról és a gyártási technológiákról

Technológiák

Gyártási technológiák termékmintákkal és információkkal a felhasznált anyagokról

Gumiformázási technológiák

A gumi- és szilikonkeverékekből előállított alkatrészek területén a vállalatunk sokéves tapasztalatra alapozhat. Ezeket az alkatrészeket többek között magyarországi és németországi üzemeinkben gyártjuk.

Speciális területek
A standard gumialkatrészek mellett nagyon jól ismerjük a fém- és műanyag alkatrészek gumival való körbeöntését is. A mikrotechnológiával a mikrotartományban is kínálunk megoldásokat a gumi-fém alkatrészekre.

Korszerű gépparkok
Gépparkjaink korszerű formázópréseket (CM, ICM), transzferpréseket (TM, ITM) és fröccsöntő gépeket (IM) tartalmaznak 27-től 450 tonnáig.

A fröccsöntőformákhoz korszerű hidegcsatornás rendszereket fejlesztünk ki. Ezek a rendszerek csökkentik a termelés anyagveszteségét és termelési költséget takarítanak meg.

Felületkezelés
Termelőüzemeink sokféle technológiát használhatnak az elő- vagy utókezeléshez. Többek között homoksugarat, kriogenikus sorjázás, tisztítás, utókeményítés és rétegfelvitel.

Minőség
A termelési folyamatot statisztikai folyamatvezérléssel (statistical process control, SPC) folyamatosan felügyeljük. Ehhez járul, hogy a legkorszerűbb módszereket és eszközöket használjuk a minőségi színvonal folyamatos fenntartásához és javításához.

Tapasztalatunknak és sokrétű lehetőségeinknek köszönhetően a fejlesztéstől a sorozatgyártásig nagyon rugalmasak lehetünk a konstrukciót, a feldolgozási időt és a szerszámárakat tekintve is.

 

Anyagok

Felhasznált anyagok termékmintákkal és információkkal a gyártási technológiákról

Esettanulmányok

Ügyfeleink megrendelésére nemrégiben teljesített