Termékek

Termékek mintákkal és információkkal a felhasznált anyagokról és a gyártási technológiákról

Technológiák

Gyártási technológiák termékmintákkal és információkkal a felhasznált anyagokról

LIM fröccsöntés LSR

A folyékony szilikon-fröccsöntés (LSR) vagy Liquid Injection Moulding (LIM) a ZORGE egy fontos speciális területe. A ZORGE a szilikon alkatrészek LSR fröccsöntésével kapcsolatban sok éves tapasztalatra támaszkodik. Ez a technológia vonzó alternatívát jelent a szilárd szilikon alkatrészek gyártásával szemben.

Nagy termelékenység & több konstrukciós lehetőség
Az LSR fröccsöntés egy teljesen automatizált, nagy folyamatbiztonságú és termékminőségű eljárás.

Az LSR alapanyagra jellemző a gyors térhálósodás. Ez rövidebb ciklusidőket és nagyobb termelékenységet jelent, ezáltal a darabárakat jelentősen csökkenteni lehet a hagyományos szilikonos gyártástechológiákhoz képest. Ezen kívül az LSR esetén nagyon nagy a folyási út-falvastagság arány.

Ezért ezzel a módszerrel nagyon kis méretű, illetve nagyon precíz idomok vagy alkatrészek gyárthatók, nagyon vékony fallal.

2-Komponenses eljárás
Az LSR fröccsöntés 2-komponenses eljárással is használható. A műanyag alkatrészt egy forgó szerszámmal egyetlen ciklusban szilikonnal (2K) fröccsölik körbe. Az LRS-sel végzett körbefröccsölés a műanyag alkatrész külön behelyezésével is végezhető (K+K).

Moduláris formakoncepciók
A ZORGE többek között moduláris formakoncepciókat alkalmaz, cserélhető hidegcsatorna-rendszerekkel. Mivel a formaköltségek ezeket a csatornákat nem tartalmazzák, ez más formagyártókkal összehasonlítva jelentős költségmegtakarítást eredményezhet. Ezen kívül a lehetőségeink nagyobb rugalmasságot kínálnak a fejlesztés, a mintakészítés és a termelés növelése terén.

lásd több termék példákat

Anyagok

Felhasznált anyagok termékmintákkal és információkkal a gyártási technológiákról

Esettanulmányok

Ügyfeleink megrendelésére nemrégiben teljesített