Termékek

Termékek mintákkal és információkkal a felhasznált anyagokról és a gyártási technológiákról

Szigetelések & tömítőanyagok

A ZORGE széles körben gyárt különböző szigeteléseket és tömítéseket számos alkalmazási területre. Kiterjedt tudásunkat és szakértelmünket kombinálva széleskörű gyártási lehetőségekkel garantálja a lehető legjobb eredményeket. Amennyiben több infomációra van szüksége, kérem érdeklődjön lehetőségeinkről.

Szigetelések
Ügyfélspecifikus tömítéseket gyártunk különböző elasztomerekből. Olyan anyagokból, amelyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek és szabványoknak például az autóiparban, az élelmiszeriparban vagy az ivóvízágazatban. Anyagok, amelyek ellenállnak a széles hőmérséklet-tartománynak vagy ellenállnak az agresszív közegeknek.

Tömítések
A tömítéseket tekintve termék skálánk magában foglalja a stancolt és vízsugárral vágott tömítéseket, melyek különböző nemfémes, félfémes és fémes lapokból készülnek. Példaként; gumi, szivacsgumi, grafit, amid-grafit, csillám lemez, PTFE, grafit/szálerősítő kompozitok, elemszálak, papír, gumival bevont fémek, tömör fémeket, és egy sor lehetőséget sok más anyag kombinációjával; öntapadó rétegek, karima, rögzítési pontok, bordázás, összeillesztés, bevonatolás és szitanyomás.

 

lásd több termék példákat

Technológiák

Gyártási technológiák termékmintákkal és információkkal a felhasznált anyagokról

Anyagok

Felhasznált anyagok termékmintákkal és információkkal a gyártási technológiákról

Esettanulmányok

Ügyfeleink megrendelésére nemrégiben teljesített