Rólunk

Precíziós munka az ügyfél elõírásai alapján
ZORGE mûszakilag kiváló minõségû, elasztomerekbõl, mûanyagokból és sok más alapanyagból készült precíziós terméket  gyárt. A családi vállalkozás már több mint 60 éve a termelõ vállalatok megbízható és hosszú távú beszállítója. Korszerûen felszerelt, Hollandiában, Magyarországon és Németországban mûködõ üzemeink a világ minden részébe szállítanak.

ZORGE-HOFFMANN csoport
A ZORGE a ZORGE-HOFFMANN Group leányvállalata – a ZORGE-HOFFMANN Group két családi vállalkozásból kovácsolódott szövetség 21 millió Eurós éves forgalommal, 180 alkalmazottal Európában, termelő és értékesítő létesítményekkel Németországban, Magyarországon, Hollandiában, Tajvanon, Kínában és az USÁ-ban. A ZORGE és a HOFFMANN a precíziós gumialkatrészek és gyártástechnológiák saját, speciális szakterületén tevékenykedik.


Megkülönböztetési képesség és innováció

A gyártástechnológiában és anyagismeretben szerzett gyakorlatunk alapján szakadatlanul új technológiákat is felkarolunk. A gumikeverékekbõl készült és LSR (folyékony szilikonkaucsuk),TPE (hõre lágyuló mûanyagok) és termoplaszt alapanyagú fröccsöntött precíziós munkadarabok gyártására szakosodtunk. A kétkomponensû technológiák és mikrorészecskék (fém- és mûanyagrészek gumirészekkel kombinálva) területén szerzett tudásunk és tapasztalatunk egyedülálló.


Tetterõs és rugalmas

Rugalmas szervezetünknek és rövid kommunikációs útvonalainknak hála, gyorsan reagálhatunk az ügyfelek kívánságaira és a piac változásaira. Nagy múltú és átfogó szaktudással rendelkezõ cégünk ügyfeleink rendelkezésére áll a termékfejlesztéstõl a kiszállításig, a nullszériától a tömegtermelésig.