Hírek

2023.01.21

Silicone Expo Europe

Március 21. és 23. között az amszterdami RAI-ban kerül megrendezésre a Silicone Expo Europe. A vásáron és konferenciákon a cégek bemutatják legújabb fejlesztéseiket, technikáikat és innovációikat a szilikonok területén. A ZORGE ugyancsak részt vesz ezen a vásáron.

További információk a rendezvény honlapján találhatók. Jegyezze fel a dátumot, és keresse fel az 510-es számú standunkat!

 

 


2023.01.10

TPE-fém ötvözött alkatrészek

Német testvércégünk, a Hoffmann GmbH decemberben bővítette portfólióját és beruházott egy új és egyedi gyártási technikába, mellyel a nagyon apró és nagy pontosságot igénylő TPE alkatrészeket tudják fémhez önteni és fixálni. A többkomponensű TPE fröccsöntési technika üdvözölt kiegészítője a mikrokötésű gumi-fém alkatrészek meglévő specialitásainak. A gépeket kifejezetten a szelepek horgonyelemeinek sorozatgyártására fejlesztették ki, amelyeket az autóülések új generációjának kényelmi beállítására alkalmaznak. A fröccsöntési folyamat teljesen automatizált, így az alkatrészeket 100%-ban kamerarendszerrel ellenőrizzük. További információkért látogasson el a Hoffmann weboldalára www.hofftech.com. Ön is kíváncsi azokra a lehetőségekre, amelyeket TPE-ben kínálunk? Kérjük, küldje el e-mail-címét az info@zorge.com címre!

 

 


2023.01.09

Gumi alkatrészek „made in EU”

Gondolt már arra, hogy ázsiai eredetű fröccsöntött gumi alkatrészeit újra Európában gyártassa? Új gépberuházásaink és a több hónapos kutatás bebizonyította, hogy képesek vagyunk Önöket ellátni európai minőségű alkatrészekkel, ázsiai árszinten. 

Érdekli Önt a fröccsöntött gumi alkatrészek beszállításának Európába költöztetése? Örömmel fogadjuk megkeresését, hogy költségben vonzó ajánlatot készítsünk Önöknek! Ajánlatkérését kérjük küldje az 
info@zorge.com címre!


 

 


2022.07.05

Bővítés Automatizált vizsgáló berendezéssel Magyarországon

Nemrég a Zorge Hungary Kft üzembe helyezte új és korszerű, automatizált vizsgáló berendezését. Az új rendszerrel, a gumitermékek vizsgálata pontos és gyors mérésekkel, hatékonyabban végezhető el,  méret és minőség tartományban egyaránt. A rendszer különböző termékekre alkalmazható, melyek a ZORGE magyarországi üzemében kerülnek gyártásra. Továbbá ez egy nagyszerű előrelépés a bővítésben, mivel a Holland és Német telephelyeken már működnek automata vizsgáló berendezések. Tekintse meg bemutatónkat a YouTube-on. 

 

 


2021.10.28

ZORGE megvásárolta a HOFFMANN-t

A ZORGE nemrég felvásárolta a német Hoffmann GmbH-t. Ez a lépés azt a stratégiai partnerséget követi, amelyet a két cég kötött még 2016-ban.

Az elmúlt öt évben a vállalatok egyre több területen működtek együtt, és a több éves előkészület után az átmenet ezen utolsó lépése mára tény. A tulajdonjog átruházását 2021. szeptember 21-én, a németországi Kirchheim unter Teck-ben hivatalosan is ratifikálták. Kattintson ide a teljes cikk elolvasásához. 

 

 


2021.04.08

10 PPM beszállítói díj a PACCAR-tól

A ZORGE immár a 13. egymást követő évben nyerte el a PACCAR „10 PPM Quality Achievement” tanúsítványát!

A kamioniparban globális piacvezető PACCAR, mely a Kenworth, a Peterbilt és a DAF Trucks márkaneveket szolgálja ki, a „10 PPM Quality Achievement” státuszt olyan kiválasztott beszállítói csoportnak adja minden évben, amely megfelel a minőségi elvárásoknak. Ehhez többek között megköveteli, hogy a leszállított nem megfelelő alkatrész aránya kevesebb legyen, mint 10 PPM (10 db per millió alkatrész)!

 

 


2020.06.26

Az LSR fröccsöntő gyártási kapacitásunk kibővült

A holland gyártóüzem gépparkja ebben a hónapban egy új LSR fröccsöntő géppel bővült, amely szilikon alkatrészek gyártására szolgál. A géppark bővítését az elmúlt évben számos infrastruktúrális, és a fröccsöntő gyártócsarnokban történt fejlesztés kísérte. Ezzel javítva és tovább növelve a vállalat pozícióját a feldolgozóipar számára készülő LSR szilikon alkatrészek piacán.

 

 


2020.01.22

Frissített feltételek 

Általános értékesítési és szállítási feltételeinket 2020. január 1-jétől frissítettük. A szerződési feltételek a jelenlegi állapotra frissítésre kerültek, és felváltják a 2008-tól élő régi feltételeket. Javasoljuk, hogy ezeket a feltételeket, a megállapodások és a megrendelések vonatkozásában tekintse át. Az ÁSZF megtalálható weboldalunkon www.zorge.hu/Vallalat/Feltetelek.

 

 


2019.10.07

Plazmatechnológia gumi alkatrészekhez

A plazmatechnológia idén tavasszal belépett be a ZORGE HOFFMANN csoport életébe. A technológiát a németországi HOFFMANN telephelyen használják gumi alkatrészek nagy pontosságú és rendkívül jó minőségű bevonattal való ellátására. Ezek a nanobevonatok többek között megakadályozzák a gumi alkatrészekkel történő dinamikus alkalmazások nem kívánt tapadási és statikus súrlódási hatásait. Érdekli? Kérjük, érdeklődjön a lehetőségeinkről.

 

2019.04.11

A gumi termékek termelési kapacitásának növekedése

A Zorge Hungary Kft. a közelmúltban 4 új gumifröccsöntő gépet helyezett üzembe, hogy kiszolgálja a növekvő igényeket a fröccsöntött gumialkatrészek iránt. Az új gépek záróereje 4500kN-ig terjed  és a legújabb technológiával van felszerelve a fröccsöntött gumialkatrészek automatizált gyártásához: maghúzó, középlap cserélő, kefe- és levegőrendszer a termék könnyebb eltávolítására és a szerszám hatékonyabb tisztítására.

 

2019.03.26

Nyertes pályázat


- támogató neve: Pénzügyminisztérium
- a kedvezményezett neve: Zorge Hungary Kereskedelmi és Gyártó Kft.
- a projekt címe:  A Zorge Hungary Kft. 2018. évi eszközberuházása
- a szerződött támogatás összege: 31,14 millió Ft
- a projekt tartalmának bemutatása: 
  Jelen projektben a vállalkozás az alábbi eszközök beszerzését hajtotta végre:
  - RIMM 1500/260V-S típusú gumi FRÖCCSÖNTŐGÉP beszerzése
  - nyilvánosság biztosítása
- a projekt befejezési dátuma: 2019.03.31
- projekt azonosító száma: PM_KKVESZKOZ_2017/52


 

2018.12.03

Kamerás ellenõrzés

A „nulla hibás” szállítás megrendelõink elterjedt igénye a fûtési és autógyártási iparban. Ennek még jobb teljesítése érdekében a ZORGE automatikus kamerás ellenõrzést alkalmaz az LSR fröccsöntési folyamataiban. A szilikon alkatrészek lehetséges eltéréseit automatikusan, digitális kamerákkal ellenõrizzük a gyártósoron, és az alkatrészeket a minõség szerint válogatjuk. Ezzel az új technológiával még nagyobb megbízhatóságot és még kiválóbb termékminõséget nyújthatunk megrendelõinknek.

 

2018.05.28

Adatvédelmi Nyilatkozat

Általános Adatvédelmi rendelet keretében új adatvédelmi szabályok kerültek bevezetésre. Ennek megfelelõen olvassa Adatvédelmi szabályzatunkat(angol nyelven), hogyan kezeljük személyes adatait. Kérdése vagy megjegyzése van? Küldjön e-mailt a mailto:%20privacy@zorge.com címre.

 

 

2017.09.21

Nyertes pályázat

- a kedvezményezett neve: Zorge Hungary Kereskedelmi és Gyártó Kft.
- a projekt címe: A Zorge Hungary Kft. 2016.évi kapacitásbõvítõ beruházása
- a szerzõdött támogatás összege: 24 000 000Ft
- a támogatás mértéke (%-ban): 23.782372 %
- a projekt tartalmának bemutatása: Jelen projektben
- a vállalkozás az alábbi eszközök beszerzését hajtotta végre:
   DESMA-GUMI- ÉS SZILIKON FRÖCCSÖNTÕGÉP
- a projekt befejezési dátuma: 2016.11.04.
- projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.1-16-2016-00112

 

2017.06.15

HELLA Technológiai napok

Júniusban ZORGE és HOFFMANN által megrendezésre került két technológiai nap a Hella csoport romániai telephelyén, mely vezetõ gyártó cég az autóipar elektroniai ágazatában, egyaránt értékesít világító berendezéseket és utángyártott alkatrészeket. A technológiai esemény során nagyjából 50 lelkes Hella alkalmazott vett részt különbözõ területekrõl, információt és tudást cserélve az elasztomerekrõl, feldolgozási technikákról és felhasználási területekrõl.

 

2017.04.14

Standardizált termékek

Termékpalettánk standardizált gumi termékekkel bõvült. Mostantól a személyre szabott termékek mellett, kínálatunkban széles körben megtalálhatóak ragasztott tömítések, gumi-fém pufferek, gamma-gyûrûk, v-tömítések, o-gyûrûk, x-gyûrûk is.

Standardizált alkatrészek csak ajánlatkérés esetében érhetõk el. Kérjük érdeklõdjön a lehetõségeinkrõl és a további információkról.

 

2017.03.01

10 PPM beszállítói eredmény a PACCAR-nál

A ZORGE az egymást követõ 9. évben, 2016-ben is megtartotta beszállítói státuszát a PACCAR-nál.

A PACCAR a teherautóipar globális piacvezetõje, a Kenworth, a Peterbilt és a DAF márkák gyártója. A PACCAR minden évben olyan beszállítók kiválasztott csoportjának ítéli oda a „10 PPM Quality Achievement award” díjat, akik megfelelnek a 10 PPM elõírásoknak. Ezek közül az egyik kritérium az, hogy a nem-megfelelõ alkatrészek (NCP) arányát 10 PPM-nél (10 a millióból) kisebb értéken kell tartani.

 

2016.11.01

Termelés expandált gumi öntött alkatrészek

Mostanság a ZORGE bõvítette gyártási kapacitását a magyar berendezések tekintetében, annak érdekében, hogy megfeleljen az egyre növekvõ igényeknek a gumi termékek területén.

Az új üzemcsarnok októberben nyílt meg, miközben a géppark kibõvült két új fröccsöntõ géppel, melyen 400 Kn záróerõvel rendelkeznek. Újabb berendezések beruházása történt meg  a (gumi) alkatrészek összeszerelésére. Mindezzel a vállalat megerõsítette pozícióját a közép-európai OEM piacon és folytatja a megszerzett tapasztalatán és tudásán alapulva a hidegcsatorna technológiát, a fröccsöntés és gyártás automatizációját.

 

2016.04.01

A ZORGE-HOFFMANN gumi-szövetség

A ZORGE szövetségre lép a németországi Hoffmann GmbH céggel A két, hollandiai, németországi és magyarországi gyártóüzemekkel rendelkezõ specializált családi vállalkozás a jövõben szorosan együtt fog mûködni a precíziós gumi munkadarabok területén. A német HOFFMANN cég a gumi idomrészek gyártásán kívül a gumi-mûanyag, illetve gumi-fém alapanyagú többrétegû high-tech munkadarabok gyártására is specializálódott. A két vállalat kölcsönösen és egységesen kiegészíti egymást úgy a piacokon, mint a gyártástechnológiákban. A stratégiai szövetséget ez év márciusában, Jochen Kugler, Dino Zorge és Dr. Andreas Hoffmann (balról jobbra) üzletvezetõk közös cégbemutatóján hozták nyilvánosságra.

A teljes sajtóközleményt itt olvashatja.