Szolgáltatásaink

Tanácsadás & fejlesztés
Tanácsot és támogatást adunk az anyagválasztással, megvalósíthatósággal és gyártási módszerekkel kapcsolatos kérdésekben. Tapasztalatból tudjuk, hogy a fejlesztésben vagy gyártástechnológiában végrehajtott apró változtatások is jelentős megtakarítást eredményezhetnek az előállítási vagy szerszámköltségekben.

Prototípusok
A sorozatgyártás vagy a szerszámkészítés megkezdése előtt számos szolgáltatással segítjük ügyfeleinket a fejlesztés során a munkadarabjaik kialakításának és gyárthatóságának javítása érdekében. A mintákat prototípus-szerszámokkal vagy a kialakítás alatt álló sorozatszerszámokkal készíthetjük. Tanácsadást és segítséget is kínálunk a munkadarabok gyárthatóságának felmérésében és javításában, például fröccsöntési szimulációs analízissel.

Szerszámok & öntőminták
Kiváló minőségű termékeink és stabil gyártási eljárásaink alapját az általunk gyártott szerszámok képezik. Ezért intenzíven együttműködünk a kiválasztott helyi mintagyártókkal, akik megfelelnek az általunk felállított követelményeknek. Együtt határozzuk meg az optimális kialakítást, valamint a szerszámokkal szembeni követelményeket, illetve felügyeljük a gyártást és az átadást. Ennek során a minőséggel kapcsolatban nem teszünk engedményt. Csak így biztosítható az egyenletes minőség és teljesítmény.

Gyártás
Gyártástechnológiáink széles választéka sokoldalú munkadarab-kínálatot tesz lehetővé. A kívánt sorozatnagyság és specifikáció alapján ügyfeleinkkel közösen határozzuk meg az optimális gyártási eljárást. Kívánságra a gyártásba vitel során VDA vagy PPAP eljárást alkalmazunk. A folyamatosságot a korszerűen felszerelt géppark, a motivált munkatársak és a jól működő minőségbiztosítási rendszer garantálja.

Logisztika
A ZORGE szolgáltatáscsomagja kiváló szállítási teljesítményt és minőséget kínál, minimális költséggel. Készletvezérléssel és Just-in-time leltárstratégiával, lehívási tervekkel vagy EDI-vezérléssel dolgozunk, és a termékeket az ügyfél által megadott csomagolásban szállítjuk. Üzemi rendszereinkben természetesen nyomon követhetők az alapanyagok és a leszállított termékek.